Revista presei

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Yesterday — March 7th 2021Your RSS feeds

FC Barcelona va alege astăzi un nou preşedinte. Clubul este pe cale să devină un instrument al mişcării separatiste din Catalonia

FC Barcelona spune că este „mai mult decât un club”, o afirmaţie menită să arate că identitatea şi cultura sa catalană depăşesc fotbalul. Motto-ul ar putea fi pe punctul de a căpăta o semnificaţie mai largă, pe măsură ce clubul se implică mai profund în politică, relatează Bloomberg.

Before yesterdayYour RSS feeds

Horia Tecău a ajuns în semifinala probei de dublu la turneul de tenis de la Rotterdam

Perechea româno-germană Horia Tecău/Kewin Krawietz s-a calificat în semifinala probei de dublu a turneului de tenis masculin de la Rotterdam.

Monica Niculescu şi Jelena Ostapenako s-au calificat în finala de dublu de la Doha

Perechea Monica Niculescu şi Jelena Ostapenako s-a calificat joi în finala probe de dublu feminin, la turneul de tenis WTA 500 de la Doha, învingând în semifinale pe principalele favorite Barbora Krejcikova /Lasley Pattinama Kerkhove, în supertiebreak.

FC Viitorul aduce întăriri în apărare. Clubul de la malul mării a a adus un fundaş brazilian

Clubul FC Viitorul Contanţa a anunţat joi că a semnat un contract valabil pe un an, cu posibilitate de prelungire, cu fundaşul brazilian Marquinhos Pedroso.

Barcelona s-a calificat cu mari emoţii în finala Cupei Regelui Spaniei

Barcelona s-a calificat miercuri seara în finala Cupei Regelui Spaniei, învingând greu, în prelungiri, Sevilla.

Adrian Ursea leagă a doua victorie în Ligue 1 cu Nisa

Nisa, formaţia franceză condusă de Adrian Ursea, a reuşit a doua victorie consecutivă în Ligue 1, învingând miercuri seara penultima clasată Nimes.

Comisie tehnică pentru repartizarea bugetelor către federaţii şi cluburi, la Ministerul Sportului

Ministrul Sportului Eduard Novak anunţă constituirea unei Comisii tehnice pentru sportul de performanţă, care va avea printre altele scopul de a elabora criterii de analiză a performanţelor federaţiilor şi cluburilor, astfel încât repartizarea bugetului „să fie optimizată”.

Comisie tehnică pentru repartizarea bugetelor către federaţii şi cluburi, la Ministerul Sportului

Ministrul Sportului Eduard Novak anunţă constituirea unei Comisii tehnice pentru sportul de performanţă, care va avea printre altele scopul de a elabora criterii de analiză a performanţelor federaţiilor şi cluburilor, astfel încât repartizarea bugetului „să fie optimizată”.

Stephen Hendry, regele de la Crucible, a revenit după 9 ani la Openul de snooker din Gibraltar

Stephen Hendry s-a întors în circuitul competiţiilor de snooker profesionist, la 52 de ani, după o pauză de aproape 9 ani, redebutând într-o competiţie cu puncte la Openul Gibraltarului.

Grigore, Keşeru şi Moţi s-au calificat cu Ludogorets în sferturile de finală ale Cupei Bulgariei

Ludogorets Razgrad, echipa românilor Dragoş Grigore, Claudiu Keşeru şi Cosmin Moţi, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Bulgariei la fotbal, trecând în optimi, în deplasare, de Tsarsko Selo, cu scorul de 2-1.

Monica Niculescu şi Jelena Ostapenako s-au calificat în semifinale la Doha

Perechea Monica Niculescu / Jelena Ostapenako a trecut în faza semifinalelor în proba de dublu feminin, la turneul de tenis WTA 500 de la Doha, învingând în sferturi cuplul Laura Siegemund /Elena Vesnina.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu este cea de a doua semifinalistă a Cupei României

Echipa de divizie secundă Viitorul Pandurii Târgu Jiu s-a calificat miercuri seara în semifinala Cupei României la fotbal, după ce a învins în sferturile de finală pe Universitatea Cluj cu 3-1.

Mircea Lucescu s-a calificat după lovituri de departajare în semifinalele Cupei Ucrainei

Mircea Lucescu a calificat-o miercuri seara pe Dinamo Kiev în semifinalele Cupei Ucrainei, învingând cu greu în sferturi pe Kolos Kovalivka, după loviturile de departajare.

Astra Giurgiu s-a calificat în penultimul act al Cupei României

Cea de a treia echipă calificată în semifinalele Cupei României la fotbal este Astra Giurgiu, care a trecut miercuri seara, în deplasare, de Petrolul Ploieşti, cu scorul de 3-0.

Panathinaikos Atena şi Ladislau Boloni şi-au încheiat aventura în Cupa Greciei

Panathitaikos Atena, echipa condusă de Ladislau Boloni, a fost eliminată miercuri seara din Cupa Greciei, în sferturile de finală ale competiţiei, de formaţia PAS Giannina, în două manşe, încheiate ambele cu scor identic 2-1/2-1.

❌