Revista presei

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Today — March 31st 2020Your RSS feeds

Ordonanţa militară numărul 6. Prima reacţie a primarului Municipiului Suceava, după introducerea carantinei

Primarul Municipiului Suceava, Ion Lungu, a făcut un apel la calm, raţiune şi disciplină după introducerea măsurii intrării în carantină a Municipiului Suceava şi a localităţilor limitrofe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Epidemia Covid-19: Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte cu premierul şi mai mulţi miniştri, astăzi, de la ora 13.00

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte, marţi, de la ora 13.00, cu premierul Ludovic Orban, şi miniştrii Marcel Vela, Nelu Tătaru, Violeta Alexandru şi cu şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, pentru a discuta despre gestionarea epidemiei COVID-19.

Declaraţii LIVE. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, susţine, azi de la ora 11.30, o declaraţie de presă

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, va susţine marţi, 31 martie, o declaraţie de presă online. Declaraţiile ministrului vor putea fi urmărite LIVE pe www.mediafax.ro începând cu ora 11.30.

Reguli de urmat în vreme de epidemie. „Sunt doar un OM!”, noua campanie lansată de MAI

Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne au publicat un filmuleţ pe pagina oficială de Facebook, prin care românii sunt îndemnaţi de mai multe vedete precum Simona Halep, Irina Rimes, dar şi ministrul Marcel Vela şi şeful DSU Raed Arafat, să urmeze regulile privind limitarea răspândirii noului coronavirus.

Şase întrebări pe care ţi le-ai pus despre sex şi coronavirus. Ce spun experţii?

Pot să fac sex în timpul pandemiei de coronavirus? Pot să mă culc cu un partener pe care abia l-am cunoscut? Cum pot menţine o relaţie într-un moment ca acesta? Sunt întrebări pe care, aproape sigur, ţi le-ai pus, dar poate că nu ai avut ocazia să discuţi şi cu un virusolog. Iată ce au răspuns experţii la întrebările esenţiale despre sex şi coronavirus.

Coronavirus: Mexic declară stare de urgenţă sanitară. Peste 1000 de cazuri confirmate

Mexic a declarat luni stare de urgenţă sanitară şi a emis reguli mai stricte care vizează ţinerea sub control a răspândirii rapide a epidemiei de coronavirus, după ce numărul de cazuri confirmate a trecut de 1.000 şi numărul morţilor a crescut brusc, relatează Reuters.

Peste 3.000 de decese cauzate de coronavirus în SUA, cel puţin 540 în cea mai neagră zi de până acum

Numărul deceselor cauzate de coronavirus a urcat luni la peste 3.000 în Statele Unite, fiind ziua cea mai neagră de la începutul pandemiei în SUA, relatează Reuters.

❌