Revista presei

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Today — September 23rd 2021Your RSS feeds

Fotbalistul pe cale să îl depăşească pe Messi şi să devină cel mai bine plătit jucător din lume

Cristiano Ronaldo este pe cale să îl depăşească pe Lionel Messi şi să devină cel mai bine plătit fotbalist din lume, potrivit Forbes, anunţă CNN.

Incidenţa COVID a trecut de 3 la mie în 13 localităţi din Ilfov. Restricţiile impuse

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Ilfov a adoptat miercuri o hotărâre care prevede impunerea unor restricţii în 13 localităţi din judeţ, în care incidenţa cumulată la 14 zile a cazurilor de Covid a depăşit 3 la mia de locuitoi.

MAE a emis o atenţionare de călătorie în Italia. Este grevă naţională în transportul aerian

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care călătoresc în Republica Italiană că mai multe organizaţii sindicale au anunţat organizarea unei greve naţionale la nivelul transportului aerian în data de 24 septembrie 2021.

Sălile de spectacole, la 50% din capacitate, în localităţile unde incidenţa e peste 3 cazuri la mie

Ministerul Culturii a făcut, miercuri, precizări cu privire la condiţiile în care se pot desfăşura evenimentele şi activităţile culturale în localităţile în care rata de incidenţă a cazurilor de Covid depăşeşte 3 la mia de locuitori.

Ce moştenire lasă în urmă Angela Merkel pentru Europa Centrală şi de Est

În condiţiile în care cursa pentru desemnarea succesorului cancelarului german Angela Merkel a intrat pe ultima sută de metri, apar poziţii cu privire la moştenirea lăsată de aceasta Europei şi în special Europei Centrale şi de Est.

Un fost oficial al Partidului Comunist spune că China a răspândit în mod deliberat COVID. Momentul în care s-ar fi produs primele infectări

Wei Jingsheng, fost membru al partidului comunist chinez, a declarat că China a răspândit în mod deliberat Covid la un turneu militar, cu două luni înainte ca restul lumii să afle despre virusul mortal, conform Daily Mail.

Yesterday — September 22nd 2021Your RSS feeds

Stocurile de gaze naturale din Europa sunt la cel mai scăzut nivel din ultimii 10 ani

Stocurile europene de gaze naturale sunt la cel mai scăzut nivel din ultimii 10 ani înainte de sezonul de iarnă, exacerbând riscul unor creşteri suplimentare ale preţurilor, aflate la niveluri deja ridicate, scrie Reuters.

❌