Revista presei

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Today — February 27th 2021Your RSS feeds

Comisia Europeană are cuvinte de laudă la adresa României privind oferta de vaccinuri anti-COVID-19 pentru Republica Moldova

Comisarul european Janez Lenarčič laudă oferta României pentru Republica Moldova după ce ţara noastră a trimis, sâmbătă, peste 20.000 de doze de vaccin peste Prut.

15.704 români, vaccinaţi în ultimele 24 de ore. Au fost raportate 126 de reacţii adverse

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) a anunţat sâmbătă că în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 15.704 persoane şi au fost raportate 1126 de reacţii adverse.

Rută alternativă între Bistriţa-Năsăud şi Maramureş pentru ocolirea localităţii aflate în carantină

A fost stabilită o rută alternativă care va putea folosită timp de 14 zile, între judeţele Bistriţa-Nădăud şi Maramureş, după ce localitatea Ciceu-Giurgeşti a intrat, de sâmbătă, în carantină.

COVID în România: 17 localităţi din Ilfov sunt în scenariul roşu

Un număr de 17 localităţi din judeţul Ilfov sunt în scenariul roşu, după ce au depăşit coeficientul de infectare de 3 la mia de locuitori.

Bayern Munchen şi Stuttgart le-au spulberat pe Koln şi Schalke cu acelaşi scor, 5-1

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, a făcut scorul etapei cu numărul 23 din Bundesliga, sâmbătă, învingând pe FK Koln cu scorul de 5-1. Acelaşi scor a fost înregistrat şi în partida dintre Stuttgart şi Schalke 04.

Şumudică nu poate sparge gheaţa cu Rizespor şi reuşeşte doar o remiză cu Sivasspor

Echipa lui Marius Şumudică a remizat, sâmbătă, în Super Liga turcă, în confruntarea de pe teren propriu cu Sivasspor.

Manchester City -West Ham 2-1: Cetăţenii îşi continuă cursa spre titlu

Manchester City pare de neoprit în cursa spre obţinerea titlului în Premier League, după ce, sâmbătă, au învins în etapa a 26-a pe Wes Ham United, pe teren propriu.

Ministerul Sportului a lansat o campanie de redenumire a cluburilor din subordine. Care este obiectivul

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunţat lansarea unei campanii de redenumire a cluburilor din subordinea MTS, astfel încât acestea să conţină în titulatură şi numele unei personalităţi din sport.

❌