Revista presei

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Today — April 25th 2019Your RSS feeds

Trump salută decizia lui Joe Biden de a candida la funcţia de preşedinte, dar îl ironizează/ Preşedintele SUA: „Vei avea de-a face cu oameni care au unele idei demente”

Preşedintele SUA, Donald Trump, a salutat decizia fostului vicepreşedinte Joseph Biden de se înscrie în cursa electorală prezidenţială, dar a exprimat dubii că politicianul democrat are inteligenţa de înregistra un succes.

Răsturnare de situaţie: Numărul morţilor în urma atentatelor din Sri Lanka, în scădere/ De ce modifică autorităţile bilanţul

Ministerul Sănătăţii din Sri Lanka a anunţat joi că bilanţul atentatelor de duminică din capitala ţării, Colombo, a fost revizuit în scădere, la „aproximativ 253 de morţi”, potrivit BBC.

Liviu Dragnea: Mi-au spus că medicamentul la noi nu are substanţă activă la fel ca le ei

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a povestit, joi seara, făcând referire la dublul standard al produselor din UE şi din România, că a mers la Bruxelles într-o farmacie unde a aflat că un medicament vândut la liber la noi, acolo este eliberat doar pe reţetă, deoarece are o calitate mai bună.

Liderul grupului ALDE din Parlamentul European cere EXCLUDEREA „cât mai repede posibil” a partidului lui Tăriceanu/ Reacţia politicianului român

Liderul grupului ALDE din Parlamentul European Guy Verhofstadt a transmis, joi, într-un mesaj pe Twitter, că se aşteaptă ca ALDE european să excludă oficial partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, motivând că situaţia României continuă să regreseze.

Restructurarea Guvernului prin votul Parlamentului. Dragnea: Nu îmi permit să forţez un premier/ Dăncilă: Eu am fost împotriva restructurării. Nu mă voi răzgândi

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, joi seara, că există o majoritate confortabilă în Parlament şi premierul Viorica Dăncilă poate apela oricând la varianta restructurării prin votul Parlamentului, dar că nu îşi permite să forţeze premierul, dacă nu vrea varianta menţionată.

Restructurarea Guvernului prin votul Parlamentului. Dragnea: Nu îmi permit să forţez un premier/ Dăncilă: Eu am fost împotriva restructurării

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, joi seara, că există o majoritate confortabilă în Parlament şi premierul Viorica Dăncilă poate apela oricând la varianta restructurării prin votul Parlamentului, dar că nu îşi permite să forţeze premierul, dacă nu vrea varianta menţionată.

Liderul PSD, despre Augustin Lazăr: Nu cred că va păţi ceva. A trecut prin viaţă cum a vrut, a fost un torţionar

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că aşteaptă de la ministrul Muncii să iniţieze un proiect prin care foştii deţinuţi politici să primească pensii mai mari. Despre Augustin Lazăr, liderul PSD a precizat că acesta a „trecut prin viaţă cum a vrut, a fost un torţionar" şi nu a păţit nimic.

Dăncilă, scrisoare către Iohannis: Am solicitat motivarea respingerii propunerilor de miniştri

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat la RTv că a transmis, joi, o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis, prin care îi solicită motivele respingerii celor trei propuneri de miniştri, subliniind că şeful statului trebuie să se exprime doar în privinţa legalităţii demersului, nu asupra oportunităţii.

Dragnea, reacţie pe tema referendumului: Nu cred că îl interesează pe Iohannis acele două întrebări/ Liderul PSD: De ce nu a pus şi alte întebări? Despre omor, viol, terorism?

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, joi seara, că preşedintele Klaus Iohannis nu este interesat de fapt de temele iniţiate la referendum, ci se foloseşte de acest demers pentru a ajuta partidele din jurul lui.

Guvernul May vrea să obţină aprobarea Acordului Brexit în Camera Comunelor până în iulie

Guvernul Theresa May speră să obţină aprobarea Acordului Brexit de către Camera Comunelor până în iulie, a afirmat joi vicepremierul britanic David Lidington, citat de site-ul agenţiei Reuters.

Anunţul lui Vladimir Putin privind programul nuclear al Coreei de Nord/ Liderul de la Kremlin: „Voi vorbi mâine cu conducerea Chinei”

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a confirmat joi că este dispus să renunţe la programul său nuclear, dar numai dacă va primi o garanţie de securitate în prealabil, relatează Associated Press.

Dragnea, reacţie pe tema referendumului: Nu cred că îl interesează pe Iohannis acele două întrebări

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, joi seara, că preşedintele Klaus Iohannis nu este interesat de fapt de temele iniţiate la referendum, ci se foloseşte de acest demers pentru a ajuta partidele din jurul lui.

Tăriceanu propune modificarea Constituţiei: Un preşedinte să nu mai pună în practică orice fantezie

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că este de acord cu schimbarea Constituţiei, pentru ca un şef de stat care visează nişte întrebări „fără subiect şi predicat pentru un referendum inutil” să nu mai poată pune în practică, pe banii românilor, orice fantezie.

MASACRUL din Sri Lanka: Demisie la nivel înalt/ Reproşuri legate de „coordonarea” agenţilor

Hemasiri Fernando, secretar de stat în cadrul Ministerului Apărării din Sri Lanka, a demisionat joi, pe fondul controverselor legate de incapacitatea autorităţilor de la Colombo de a împiedica atacurile de duminică, informează Al Jazeera.

Vladimir Putin justifică decizia privind cetăţenia rusă pentru locuitorii din estul Ucrainei: „Etnicii ruşi” nu sunt „la fel de buni ca românii?”

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, şi-a justificat joi decizia de simplificare a acordării cetăţeniei ruse locuitorilor din estul Ucrainei, argumentând că ţări vecine, inclusiv România, au facilitat obţinerea cetăţeniei pentru etnicii care trăiesc pe teritoriul ucrainean.

❌