MarketOnline

Revista presei

🔒
❌ About FreshRSS
BestKids.ro
libris.ro%20
There are new available articles, click to refresh the page.
Yesterday — July 22nd 2018Your RSS feeds

Chemarea Vioricăi Dăncilă la Cotroceni s-ar fi făcut la solicitarea Bruxelles-ului

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, că întâlnirea de la Palatul Cotroceni dintre premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele Klaus Iohannis ar fi avut loc la solicitarea Bruxelles-ului.

Dragnea: N-am stabilit ca în această vară să vorbim despre o posibilă remaniere a guvernului / Liderul PSD anunţă creşterea punctului de pensie: Românii vor fi mai fericiţi şi mai greu de manipulat / Viorica Dăncilă ar fi fost chemată la Cot

Liviu Dragnea a anunţat, duminică, că nu a fost stabilită în coaliţie o discuţie despre o posibilă remaniere guvernamentală în această vară, precizând însă că o discuţie despre o evaluare a actului de guvernare în sine va exista. Liderul PSD s-a arătat mâhnit de maniera cum comunică unii miniştri. Referitor la alegerile prezidenţiale, Dragnea a spus că este deschisă posibilitatea unui candidat unic, care poate să fie de la PSD sau de la ALDE. Mai mult, social-democratul a anunţat că în 2019 punctul de pensie va ajunge la 1.265 lei. Dragnea crede că după creşterile de pensii şi salarii care vor avea loc după modificările aduse de PSD, românii vor fi mai fericiţi şi „mai greu de manipulat”.

Dragnea: N-am stabilit ca în această vară să vorbim despre o posibilă remaniere a guvernului / Liderul PSD anunţă creşterea punctului de pensie: Românii vor fi mai fericiţi şi mai greu de manipulat / Despre alegerile prezidenţiale: Este deschi

Liviu Dragnea a anunţat, duminică, că nu a fost stabilită în coaliţie o discuţie despre o posibilă remaniere guvernamentală în această vară, precizând însă că o discuţie despre o evaluare a actului de guvernare în sine va exista. Liderul PSD s-a arătat mâhnit de maniera cum comunică unii miniştri. Referitor la alegerile prezidenţiale, Dragnea a afirmat că este deschisă posibilitatea unui candidat unic, care poate să fie de la PSD sau de la ALDE. Totodată, social democratul a anunţat că în 2019, punctul de pensie va ajunge la 1.265 lei. Dragnea crede că după creşterile de pensii şi salarii care vor avea loc după modificările aduse de PSD, românii vor fi mai fericiţi şi „mai greu de manipulat”.

Liviu Dragnea: N-am stabilit ca în această vară să vorbim despre o posibilă remaniere a guvernului / Liderul PSD anunţă creşterea punctului de pensie la 1.265 de lei / Despre alegerile prezidenţiale: Este deschisă posibilitatea unui candidat uni

Liviu Dragnea a anunţat, duminică, că nu a fost stabilită în coaliţie o discuţie despre o posibilă remaniere guvernamentală în această vară, precizând însă că o discuţie despre o evaluare a actului de guvernare în sine va exista. Liderul PSD s-a arătat mâhnit de maniera cum comunică unii miniştri. Referitor la alegerile prezidenţiale, Dragnea a afirmat că este deschisă posibilitatea unui candidat unic, care poate să fie de la PSD sau de la ALDE. Totodată, social democratul a anunţat că în 2019, punctul de pensie va ajunge la 1.265 lei.

Guvernul Dăncilă poate sta liniştit, deocamdată. Liviu Dragnea: N-am stabilit ca în această vară să vorbim despre o posibilă remaniere / Despre alegerile prezidenţiale: Este deschisă posibilitatea unui candidat unic

Liviu Dragnea a anunţat, duminică, că nu a fost stabilită în coaliţie o discuţie despre o posibilă remaniere guvernamentală în această vară, precizând însă că o discuţie despre o evaluare a actului de guvernare în sine va exista. Liderul PSD s-a arătat mâhnit de maniera cum comunică unii miniştri. Referitor la alegerile prezidenţiale, Dragnea a afirmat că este deschisă posibilitatea unui candidat unic, care poate să fie de la PSD sau de la ALDE.

Dragnea: Tarcea a spus cu subiect şi predicat că se face presiune să se facă motivarea mai repede

Preşedintele PSD s-a declarat, duminică seară, şocat de declaraţia şefei instanţei supreme, potrivit căreia, până în septembrie, judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie trebuie să motiveze toate condamnările. Liviu Dragnea a spus că e vorba de o presiune clară asupra judecătorilor.

Guvernul Dăncilă poate sta liniştit, deocamdată. Liviu Dragnea: N-am stabilit ca în această vară să vorbim despre o posibilă remaniere

Liviu Dragnea a anunţat, duminică, că nu a fost stabilită în coaliţie o discuţie despre o posibilă remaniere guvernamentală în această vară, precizând însă că o discuţie despre o evaluare a actului de guvernare în sine va exista. Liderul PSD s-a arătat mâhnit de maniera cum comunică unii miniştri.

USR va face referendum intern pentru stabilirea locurilor la europarlamentare

Locurile la alegerile europarlamentare în USR vor fi decise de membrii partidului în urma unui referendum intern, a declarat, duminică, la Alba Iulia, liderul formaţiunii, Dan Barna. Lista va fi anunţată la finalul lunii noiembrie, după campania internă şi alegeri.

Orban: PNL Satu Mare rupe înţelegerea locală cu UDMR dacă Uniunea va sprijini PSD

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la Satu Mare, că orice posibilă înţelegere pe care UDMR o va face la nivel local cu PSD, pentru alegerea viitorului vicepreşedinte al CJ Satu Mare va duce la ruperea alianţei locale cu Uniunea.

Orban, despre o posibilă ruptură în PNL, după revenirea lui Blaga: Sub nicio formă

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă la Satu Mare, că nu se poate discuta "sub nicio formă" despre o posibilă ruptură în interiorul partidului, în contextul revenirii în prim plan a fostului lider liberal, Vasile Blaga.

Codul penal, Codul administrativ şi legea offshore, modificate de aleşi în sesiunea extraordinară a Parlamentului

Parlamentul a fost convocat în sesiune extraordinară, între 2 şi 19 iulie, pentru a modifica proiecte controversate, precum Codul penal, Codul administrativ, legea privind exploatarea gazelor din Marea Neagră, aleşii respingând cererea de reexaminare pe Legea 303/2004 a preşedintelui Klaus Iohannis.

Poliţiştii rutieri, plângere împotriva deputatului Florin Roman, care a iniţiat proiectul presemnalizării radarelor, pentru afirmaţii defăimătoare

Grupul Poliţiştilor Rutieri susţin că afirmaţiile deputatului Florin Roman, potrivit cărora aceştia sunt nemulţumiţi de modificările Codului Rutier pentru că „dispare şpaga” şi ei nu mai pot fi aroganţi afectează onoarea Poliţiei, de aceea vor depune o plângere penală împotriva acestuia.

ALDE: Informaţiile legate de tensiunile din coaliţie sunt doar intoxicări ale opiniei publice

Reprezentanţii ALDE au dezminţit, duminică, informaţiile din spaţiul public potrivit cărora ar exista tensiuni în cadrul coaliţiei, catalogându-le drept "manipulări" şi "intoxicări ale opiniei publice", precizând că ALDE vrea să îndeplinească obiectivele programului de guvernare, alături de PSD.

Proiect: Maternităţile, obligate să asigure părinţilor instruirea post-natală

Deputatul PNL, Ovidiu Raeţchi, a depus la Parlament un proiect care introduce obligativitatea pentru maternităţi de a asigura instruirea post-natală părinţilor sau a tutorelui legal cu privire la Sindromul Copilului Scuturat, transportul auto pentru sugari sau schema de vaccinare a acestora.

Proiect: Maternităţile, obligate să asigure părinţilor instruirea post-natală a copilului

Deputatul PNL, Ovidiu Raeţchi, a depus la Parlament un proiect care introduce obligativitatea pentru maternităţi de a asigura instruirea post-natală părinţilor sau a tutorelui legal cu privire la Sindromul Copilului Scuturat, transportul auto pentru sugari sau schema de vaccinare a acestora.

De la orfelinat, la o afacere profitabilă în IT: Tânărul care a făcut din experienţa sa de viaţă o poveste de succes | FOTO

Lucian Mustaţă este tânărul a cărui poveste de succes poate fi un exemplu demn de urmat. El a ajuns la orfelinat încă din primele zile de viaţă, după care, de la trei ani a crescut într-o casă socială. Prin ambiţie, muncă şi perseverenţă a ajuns expert în IT şi a reuşit să-şi deschidă propria firmă.

De la orfelinat, la o afacere de profitabilă în IT: Tânărul care a făcut din experienţa sa de viaţă o poveste de succes | FOTO

Lucian Mustaţă este tânărul a cărui poveste de succes poate fi un exemplu demn de urmat. El a ajuns la orfelinat încă din primele zile de viaţă, după care, de la trei ani a crescut într-o casă socială. Prin ambiţie, muncă şi perseverenţă a ajuns expert în IT şi a reuşit să-şi deschidă propria firmă.

Ambasadorul Germaniei, despre reforma în justiţie: Vrem să menţinem România focusată, ca să nu devieze

Ambasadorul Germaniei la Bucureşti, Cord Meier-Klodt, a declarat, sâmbătă la o dezbatere din cadrul Festivalului de Film şi Istorii Râşnov, referitor la reforma sistemului judiciar, că statele partenere încearcă să menţină România focusată ca să nu devieze de la astfel de priorităţi.

Rudel Obreja: Prin Gala Bute, Elena Udrea trebuia anihilată ca să se ajungă la Băsescu/ Noi ne luptăm cu instanţele, nu cu acuzarea. Nu avem în faţă judecători, ei te execută

Rudel Obreja a declarat, într-un interviu din închisoare, că Elena Udrea trebuia „anihilată” prin dosarul Gala Bute pentru a se ajunge la Traian Băsescu, el adăugând că, atunci când i s-au cerut denunţuri împotriva fostului ministru al Turismului, i s-au cerut informaţii şi despre fostul preşedinte.

Rudel Obreja: Prin Gala Bute, Elena Udrea trebuia anihilată ca să se ajungă la Băsescu

Rudel Obreja a declarat, într-un interviu din închisoare, că Elena Udrea trebuia „anihilată” prin dosarul Gala Bute pentru a se ajunge la Traian Băsescu, el adăugând că, atunci când i s-au cerut denunţuri împotriva fostului ministru al Turismului, i s-au cerut informaţii şi despre fostul preşedinte.

❌