Revista presei

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Today — June 18th 2019Your RSS feeds

Gelu Vişan: Alegerile au fost furate la rupere pe un scenariu bine stabilit, cu soft-ul STS

Fostul parlamentar Gelu Vişan scrie, pe Facebook, că alegerile europarlamentare ar fi fost "furate la rupere pe un scenariu bine stabilit, cu soft-ul STS", acuzând că un partid politic de dreapta deţine o dublură a soft-ului.

Teodorovici, despre exodul medicilor: Mă îndoiesc că-i putem aduce înapoi. E clar, oamenii au altă condiţie de viaţă, un alt tratament, un alt respect

Eugen Teodorovici a spus că deşi exodul medicilor s-a redus cu până la 40%, personalul medical rămâne în continuare insuficient în spitale. Ministrul Finanţelor a spus că medicii plecaţi în străinătate nu mai pot fi aduşi în ţară, deoarece acolo se bucură de alte condiţii.

Kremlinul face apel la evitarea escaladării conflictului în Orientul Mijlociu

Kremlinul a făcut apel tuturor părţilor din Orientul Mijlociu, marţi, să se abţină de la escaladarea conflictului, la o zi după ce Statele Unite au informat că vor trimite trupe suplimentare în regiune pe fondul tensiunilor între Washington şi Teheran, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Noua moţiune de cenzură pentru demiterea Guvernului, votată astăzi în Parlament/ Orban face apel către PSD-ALDE înainte de vot/ Dăncilă: Nu am emoţii, am încredere în colegi şi partenerii de alianţă

Camera Deputaţilor şi Senatul vor dezbate şi vota, marţi, în plen reunit de la ora 14.00, moţiunea de cenzură prin care partidele de opoziţie vor demiterea Guvernului Dăncilă. PSD a anunţat că va asigura cvorumul de şedinţă, însă nu va vota moţiunea.

Gheorghe Stan şi Cristian Deliorga au depus jurământul la Palatul Cotroceni, ca judecători ai CCR

Fostul şef al Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, Gheorghe Stan, şi fostul judecător al Curţii de Apel Constanţa, Cristian Deliorga, au depus, marţi, jurământul la Cotrocenti ca judecători ai Curţii Constituţionale.

Noua moţiune de cenzură pentru demiterea Guvernului, votată astăzi în Parlament/ Dăncilă: Nu am emoţii, am încredere în colegi şi partenerii de alianţă/ De câte voturi are nevoie Opoziţia

Camera Deputaţilor şi Senatul vor dezbate şi vota, marţi, în plen reunit de la ora 14.00, moţiunea de cenzură prin care partidele de opoziţie vor demiterea Guvernului Dăncilă. PSD a anunţat că va asigura cvorumul de şedinţă, însă nu va vota moţiunea.

Benjamin Netanyahu susţine că soţia sa, găsită vinovată de corupţie, a fost victima unei "vânători dizgraţioase"

Premierul israelian Benjamin Netanyahu susţine că soţia sa, Sara, condamnată recent într-un caz de corupţie, a fost victima unei "vânători dizgraţioase", afirmând că dacă nu ar fi fost soţia sa nici nu ar fi existat o anchetă, informează cotidianul The Jerusalem Post.

George Ciamba, la ultima reuniune a Consiliului Afaceri Generale în mandatul Românie: Suntem deja parte a istoriei preşedinţiilor UE

Ministrul pentru Afaceri Europene, George Ciamba, prezidează, marţi, ultima reuniune a Consiliului Afaceri Generale (CAG) în mandatul României la şefia Consiliului UE şi predă, simbolic, calitatea de preşedinte omologului său francez.

Casa de licitaţii Sotheby's vândută pentru aproape patru miliarde de dolari. Cine este noul patron

Mogulul telecomunicaţiilor din Franţa, Patrick Drahi, devine proprietarul casei de licitaţii britanică Sotheby's pentru 3,7 miliarde de dolari, potrivit unui anunţ dat publicităţii luni, arată Financial Times.

Oficial: Siria nu îşi doreşte să intre în conflict cu Turcia

Siria nu îşi doreşte să intre într-un conflict cu Turcia, a declarat marţi ministrul sirian de Externe, după ce Ankara a semnalat un atac asupra unui post de observare al său, aflat într-o regiune controlată de forţele Guvernului sirian, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Hassan Rouhani: Iranul nu va porni un război împotriva niciunei ţări

Iranul nu va porni un război împotriva niciunei ţări, a declarat marţi preşedintele iranian Hassan Rouhani, la o zi după ce Statele Unite au annţat că vor trimite trupe suplimentare în Orientul Mijlociu, pe fondul tensiunilor între Washington şi Teheran, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Incident armat la o paradă în Toronto: Cel puţin patru răniţi/ Momentul în care unul dintre atacatori este prins de poliţişti | VIDEO

Patru persoane au fost împuşcate la o paradă organizată după ce echipa canadiană de baschet Toronto Raptors a câştigat primul său titlu de campioană NBA, informează postul National Public Radio (NPR).

Dăncilă: Guvernul va continua să se implice în combaterea antisemitismului

Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că Guvernul va continua să se implice în demersurile privind combaterea antisemitismului. Premierul le-a propus oficialilor europeni să se gândească la instrumente pentru combaterea discursului bazat pe ură şi a ştirilor false.

Dăncilă, despre moţiunea de cenzură: Nu am emoţii, am încredere în colegi şi partenerii de alianţă

Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că nu are emoţii cu privire la moţiunea de cenzură şi că are încredere în colegii din PSD şi ALDE. Premierul a afirmat că nu va discuta cu Călin Popescu Tăriceanu înainte de votul moţiunii de cenzură

Noua moţiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă, votată astăzi în Parlament/ De câte voturi are nevoie Opoziţia

Camera Deputaţilor şi Senatul vor dezbate şi vota, marţi, în plen reunit de la ora 14.00, moţiunea de cenzură prin care partidele de opoziţie vor demiterea Guvernului Dăncilă. PSD a anunţat că va asigura cvorumul de şedinţă, însă nu va vota moţiunea.

Matteo Salvini susţine că Italia este cel mai bun aliat european al Statelor Unite

Italia este cel mai de încredere partener al Statelor Unite din Europa, a susţinut vicepremierul italian Matteo Salvini, în cadrul unei vizite efectuate la Washington, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Două cutremure s-au produs în China: Bilanţul victimelor, în creştere

Cel puţin 11 persoane au murit şi alte 122 au fost rănite în urma a două cutremure produse luni seara în provincia chineză Sichuan, informează presa din China, citată de Reuters.

Gheorghe Stan şi Cristian Deliorga depun, marţi, jurământul la Cotroceni, ca judecători ai CCR

Gheorghe Stan, fost şef al Secţie de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, şi Cristian Deliorga, fost judecător la Curtea de Apel Constanţa, vor depune jurământul, marţi, de la ora 13.00, la Palatul Cotroceni ca judecători ai Curţii Constituţionale, informează Administraţia Prezidenţială.

A doua rundă pentru alegerea succesorului Theresei May. Cine a rămas în cursa pentru fotoliu de premier

Deputaţii conservatori din Marea Britanie vor organiza marţi a doua rundă pentru a vota succesorul premierului britanic Theresa May pentru funcţia de preşedinte al partidului, relatează site-ul agenţiei Dpa.

❌