Revista presei

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Today — April 13th 2021Mediafax -

Arafat dezminte informaţia vehiculată de Gabriela Firea despre montarea greşită a instalaţiei de oxigen la TIR-ul de la Victor Babeş

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a dezminţit, luni noaptea, că instalaţia de oxigen a fost montată greşit la Spitalul „Victor Babeş” şi de aceea s-a produs tragedia, lucru afirmat de fostul primar general, Gabriela Firea.

Yesterday — April 12th 2021Mediafax -

Noi detalii despre tragedia de la Victor Babeş. Raed Arafat: Am aflat la 17.00. Am vorbit cu Vlad Voiculescu la 18.00

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat, luni noaptea, că a aflat despre tragedia de la Spitalul „Victor Babeş” după ora 17.00 şi a fost sunat de ministrul Sănătăţii după ora 18.00.

Arafat: Instalaţia de oxigen a TIR-ului a fost făcută de o firmă autorizată, nu a fost nimic improvizat

Instalaţia de oxigen a TIR-ului de terapie intensivă a fost executată de o firmă autorizată, nu a fost nimic improvizat, unitatea funcţionând luni de zile în Argeş, a declarat luni seara secretarul de stat Raed Arafat, după accidentul în care au murit trei pacienţi la spitalul Victor Babeş.

Vlad Voiculescu, lipsă de la conferinţa de presă a Guvernului. Ce a postat ministrul Sănătăţii/ Arafat: „Nu mă întrebaţi de alte persoane”

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, transmite condoleanţe familiilor celor decedaţi la Spitalul Victor Babeş din Capitală. Voiculescu spune că este o anchetă penală în curs şi va solicita un control asupra problemelor tehnice care au dus la această tragedie.

Premierul Cîţu, despre tragedia de la Victor Babeş: Cei vinovaţi trebuie să plătească

Premierul Florin Cîţu a anunţat că persoanele vinovate de producerea tragediei de la spitalul Victor Babeş vor fi pedepsite. Am cerut o anchetă rapidă şi transparentă, a spus prim-ministrul.

Senatorul Gabriela Firea, după tragedia de la Victor Babeş: Incompetenţa ucide!

Senatorul Gabriela Firea susţine că tragedia de la Victor Babeş este cauzată de incompetenţă şi nepăsare. Incompetenţa ucide, scrie în mesajul parlamentarului PSD.

Nicuşor Dan a sesizat Parchetul în legătură cu decesul pacienţilor de la Victor Babeş

În această seară, din nefericire, au decedat în condiţii neclare trei pacienţi de la Spitalul Victor Babeş din Capitală, a scris Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, pe Facebook.

PSD: Florin Cîţu să îşi depună demisia în alb, care să se activeze dacă va rata ţinta de vaccinare

Campania de vaccinare se îndreaptă cu paşi repezi spre un răsunător eşec, în condiţiile în care doar 30% dintre bătrânii şi bolnavii cronici au fost vaccinaţi, susţin social-democraţii: „Premierul Cîţu trebuie să îşi depună demisia în alb care să se activeze dacă va rata ţinta de vaccinare”.

Boc s-a vaccinat cu a doua doză de vaccin AstraZeneca: „Susţin procesul de vaccinare”

Primarul municipiului Cluj Napoca anunţă că s-a vaccinat cu a doua doză de vaccin AstraZeneca: „Totul a evoluat normal. Este un maraton şi la sfârşitul acestuia vom fi cu toţii câştigători”.

Ciolacu: PSD depune o nouă moţiune împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu

Marcel Ciolacu anunţă că PSD depune, luni, o nouă moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu: „Să ieşi şi să spui că pacienţii externaţi din spitalul Foişor erau fericiţi ne demonstrează că este gol atât în cap, cât şi în inimă”.

R. Bogdan, despre ceea ce reaprinde scandalul „Foişor”: Un prim-ministru, atunci când dă declaraţii, nu poate fi dublat de declaraţiile altcuiva

Un prim-ministru, atunci când dă declaraţii, nu poate fi în niciun fel acoperit sau dublat de declaraţiile altcuiva, spune Rareş Bogdan despre situaţia de duminică, atunci când Vlad Voiculescu şi-a programat o conferinţă de presă în paralel cu declaraţiile premierului. Prim-vicepreşedintele PNL reafirmă sprijinul pentru premierul Cîţu în cazul în care va cere demiterea ministrului Sănătăţii.

❌