Skip to content

Va stam bucurosi la dispozitie: 0747.081.891, Lu-Vi 09:00 – 17:00 h

Creare magazin online

Creare magazine online, folosind doua dintre cele mai populare platforme la nivel mondial si foarte apreciate datorita functionalitatilor, flexibilitatii si usurintei in utilizare.

Suport asigurat

Suport telefonic, pe Watsapp, e-mail, sau chiar AnyDesk daca este nevoie, in intervalul Lu - Vi 09:00 - 17:00. Esti indrumat pas cu pas in utilizarea magazinului.

Instructiuni scrise

Vei primi instructiuni scrise, ca sa le ai mereu la indemana. Poate vei dori sa lucrezi la sfarsit de saptamana, sau seara tarziu. 🙂

Consiliere

Ai la dispozitie cateva sfaturi care te vor ajuta la inceput, privind utilizarea si promovarea magazinului tau. Trebuie doar sa ceri parola ta de client. AICI si AICI.

GDPR

Magazinele sunt compatibile cu directiva europeana privind protectia datelor personale (GDPR).

SEO

Orice site creat de MC Regional este optimizat pentru motoarele de cautare (SEO). Dar mai poti ajuta si tu, promovandul (SEO in afara site-ului).

4 tipuri de magazine online dintre care poti alege

clasic

Magazin online dedicat comercializarii de produse catre clientul final, indiferent daca este persoana fizica sau juridica. Pachet clasic de magazin online, cu functionalitati comune, foarte usor de utilizat (vezi comparatia de mai jos). Este realizat pe platforma WORDPRESS, folosita la peste 50% dintre website-uri la nivel mondial.

 
Creare magazine online Open Cart

PLUS

Magazin online dedicat comercializarii de produse catre clientul final, indiferent daca este persoana fizica sau juridica. Pachetul PLUS confera magazinului online cateva functionalitati in plus fata de cel clasic, menit sa creasca vanzarile (vezi comparatia de mai jos). Este realizat pe platforma Opencart, specializata pe magazine online de diverse tipuri.

 

Business to Business

Magazinul online al furnizorului (distribuitor, producator, importator), destinat desfacerii catre clientii din baza de date, indiferent daca acestia sunt revanzatori, producatori sau prestatori de servicii. Se poate comercializa si catre clienti finali simultan. Fiecare client va vedea preturile din categoria din care face parte.

 

Marketplace

Un magazin online asemanator celui din pachetul CLASIC, dar in care pot vinde mai multi comercianti. Este ideal pentru centre comerciale, asociatii de producatori si alte asemenea nișe.

 

Compara magazine online clasic / plus

CLASICOpenCart
template-uri (machete de site) diferite, dintre care se poate alege aspectul final, gratuittemplate-uri (machete de site) extrem de aspectuoase, contra cost (cateva zeci de euro) in cazul in care aspectul initial nu va satisface
cos de cumparaturicos de cumparaturi
functie de cautare produsefunctie de cautare produse
creare cont clientcreare cont client
cupoane de reducerecupoane de reducere
poate fi multilingvpoate fi multilingv si multi moneda
-discount in functie de cantitatea comandata per produs
-sistem afiliati
-puncte recompensa
-vouchere cadou
wishlist

Legat de acest subiect:

Copyright 2014@MC Regional Webmaster