Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.mc-regional.ro.

Site-ul MC Regional (www.mc-regional.ro) este operat de societatea MC Regional Webmaster SRL, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J20/818/2015. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si comandarea serviciilor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului MC Regional (www.mc-regional.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile serviciilor si compatibilitatea acestora prin vizionarea atenta a caracteristicilor inainte de a le achita.

Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor, in cazul serviciilor specifica faptul ca pentru contractele la distanta clientul poate cere denuntarea unilaterala si returnarea banilor in termen de 10 zile de la data constractului, numai cu conditia ca prestarea serviciului sa nu fi inceput deja.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului MC Regional (www.mc-regional.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii MC Regional (www.mc-regional.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact, sau la adresa de email contact@mc-regional.ro.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.