Revista presei

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Today — August 4th 2020Your RSS feeds

METEO. ANM a anunţat prognoza pe patru săptămâni. Temperaturi mai ridicate decât cele normale, ploi puţine

Agenţia Naţională de Meteorologie a anunţat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, respectiv pentru perioada 3 - 31 august. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în sud.

VIDEO. Imaginile surprinse de camerele video ale poliţiştilor care l-au arestat pe George Floyd

O instanţă din Minnesota investighează modul în care publicaţia britanică Daily Mail a obţinut imaginile surprinse de camerele video ale poliţiştilor care l-au arestat pe George Floyd cu câteva minute înainte de moartea sa.

Incendiu puternic în cartierul Chitila: Două case cuprinse de flăcări, 22 de oameni evacuaţi

Un incendiu puternic a izbucnit marţi în cartierul Chitila. Două case au fost cuprinse de flăcări, cu posibilitate foarte mare de a se propaga şi la un bloc. 22 de oameni au fost evacuaţi.

A fost identificat primul caz de cancer vechi de 15 milioane de ani. Noua descoperire face lumină asupra vieţii dinozaurilor, dar şi a bolilor oamenilor

O echipă de cercetătorii canadieni a identificat ceea ce ei numesc, primul cancer cunoscut la un dinozaur. Concluzia nu numai că aduce noi date despre viaţa uriaşelor animale, dar face lumină şi în privinţa istoriei uneia dintre cele mai temute boli ale umanităţii.

Cazurile de COVID-19 au început să scadă în California, statul american cu cele mai multe infecţii

Numărul de noi cazuri de COVID-19, spitalizările şi internările în unităţile de terapie intensivă au o tendinţă descendentă în California în ultimele zile, a declarat, luni, guvernatorul statul de pe coasta de vest a SUA, citat de Reuters.

Raport ONU: Coreea de Nord a dezvoltat „probabil” dispozitive nucleare care pot fi ataşate rachetelor balistice

Coreea de Nord continuă dezvoltarea programului său nuclear şi mai multe ţări cred că „a dezvoltat probabil dispozitive nucleare miniaturizate, care să fie încorporate în focoasele rachetelor sale balistice”, se arată într-un raport ONU, citat de Reuters.

❌