Ce este SEO si de ce e important

Creare site seo,Ce este SEO

Ce este SEO si de ce e important

Ce este SEO? Search Engine Optimisation (optimizarea pentru motoarele de cautare).

Acest articol se adreseaza clientilor, nu specialistilor, prin urmare va fi pe intelesul unui ne specialist.

Probabil ca inainte de a va comanda un site va documentati putin pe internet si ati tot vazut ca in multe oferte se pune accent pe SEO. Dar ce este SEO si la ce foloseste?

Ei bine, trebuie sa stiti ca atunci cand cineva face o cautare in motoarele de cautare, cum ar fi Google, acestea nu scaneaza site-urile in partea de informatie vizibila a accestora. Nu conteaza cat e de aratos sau cate poze are, pentru ca motoarele de cautare oricum nu pot deslusi imagini. Acestea cauta in partea nevazuta a site-ului, mai exact in codul sursa.

Daca un cod sursa a unui site nu contine anumite fragmente, sau le contine dar incomplet, pentru Google va fi greu sa il gaseasca, indiferent cat de bine ar arata. Si din 100 de pagini de rezultate ale cautarii, este foarte posibil sa il scoata in a… 101-a.

Din acest motiv, atunci cand doriti un site, trebuie sa apelati la un specialist, in niciun caz la vreo cunostinta care vi-l face gratuit. Pentru ca daca ulterior veti dori sa optimizati site-ul dpdvd SEO si veti apela la un specialist pentru asta, va costa mai mult decat site-ul in sine.

Solutia folosita de mc-regional.ro impaca in cel mai bun mod cu putinta la aceasta ora atat partea de SEO, cat si cea de functionalitati ale site-ului, totul la un pret incredibil. Pentru ca se folosesc numai platforme renumite si foarte apreciate la nivel mondial, care si-au dovedit in timp calitatile.

Comanda un astfel de site.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.