Revista presei

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Before yesterdayYour RSS feeds

Rafila: Cifrele privind numărul de cazuri sunt puţin credibile în această perioadă

Deputatul PSD Alexandru Rafila crede că cifrele furnizate de autorităţi în ceea ce priveşte numărul de cazuri de Covid-19, bazate pe testări, sunt puţin credibile în această perioadă.

Gigi Becali a rămas fără permis. Patronul FCSB a fost prins conducând cu peste 100 km/oră

Gigi Becali a rămas fără permis, după ce a fost prins de poliţişti conducând pe Drumul Naţional 7, în localitatea argeşeană Drăganu, cu peste 100 de kilometri pe oră. Becali a primit şi o amendă de 1.305 lei.

Erste: Ţările din Europa Centrală şi de Est ar trebui să înregistreze o revenire economică în 2021

Erste Group Bank îşi menţine perspectivele pozitive pentru evoluţia economiei în Europa Centrală şi de Est în 2021, prognozând un avans de 4,2% al PIB în România, în condiţiile în care redresarea regiunii ar avea la bază utilizarea eficientă a granturilor din Fondul de redresare al UE şi vaccinarea.

NEWS ALERT Rusia expulzează diplomaţi din Slovacia şi din ţările baltice, ca ripostă la măsuri similare

Administraţia Vladimir Putin a anunţat, miercuri, expulzarea unor diplomaţi din Slovacia, Lituania, Letonia şi Estonia, ca reacţie la decizii similare ale acestor ţări.

Demisie la Guvern. Andi Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică care raportează bilanţul zilnic de COVID-19, demisionează

Şeful Grupului de Comunicare Strategică, Andi Manciu, anunţă că a cerut eliberarea sa din funcţie din 1 mai: „O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări şi de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo”.

Victor Negrescu: ”Se confirmă haosul şi întârzierile în gestiunea PNRR”

Se confirmă haosul şi întârzierile în gestiunea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, spune europarlamentarul PSD Victor Negrescu: „Comisia Europeană consideră că planul, aşa cum a fost el prezentat, nu poate fi implementat până în luna august 2026”.

Experiment aparent bizar în Marea Britanie. Persoane vindecate de COVID, infectate din nou. Studiul este realizat de Universitatea din Oxford

Experiment controversat în Marea Britanie. Tineri vindecaţi de COVID vor fi infectaţi din nou, pentru că cercetătorii vor să afle de ce unele persoane despre care se presupune că au dezvoltat anticorpi în timpul primei infecţii se reinfectează.

BM: Cine este spaniolul care a preluat conducerea uneia dintre cele mai mari companii din România, un business de peste 3,3 mld. lei

Este mottoul lui Daniel Cuevas, noul CEO al Philip Morris România. Executivul de origine spaniolă are un stil de leadership asemănător cu felul de a fi al fanilor echipei Atlético Madrid: „Nu renunţi niciodată, iar dacă trebuie să aştepţi 20 de ani pentru a reuşi, vei aştepta”.

Cehia expulzează 18 diplomaţi ruşi suspectaţi de spionaj. Suspiciuni că GRU a fost implicat în exploziile produse în anul 2014

Guvernul Cehiei a anunţat, sâmbătă seară, expulzarea a 18 diplomaţi ruşi acuzaţi de activităţi de spionaj, informează Agenţia France-Presse şi cotidianul Le Figaro.

NEWS ALERT Cehia expulzează 18 diplomaţi ruşi suspectaţi de spionaj

Guvernul Cehiei a anunţat, sâmbătă seară, expulzarea a 18 diplomaţi ruşi acuzaţi de activităţi de spionaj, informează Agenţia France-Presse şi cotidianul Le Figaro.

Ninge abundent în judeţul Cluj. Pe un sector al autostrăzii A3 se circulă cu greutate

Ninsoarea abundentă de vineri a îngreunat traficul rutier pe autostrada A3, sectrorul Câmpia Turzii- Nădăşelu, în judeţul Cluj.

USR PLUS îşi menţine cererea ca premierul Cîţu să plece. „Faptul că ne-am dus la şedinţa de Guvern nu a schimbat ceva”

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, spune că miniştrii USR PLUS nu s-au răzgândit în privinţa premierului Florin Cîţu, deşi au participat la şedinţa de Guvern.

❌