Revista presei

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Before yesterdayMediafax -

Tiger Woods conducea cu 140 km pe oră în momentul accidentului de maşină din februarie

Tiger Woods conducea aproape de dublul limitei de viteză de 45 mph (72 km/h), când a suferit accidentul de maşină, în februarie, potrivit şefului poliţiei din Los Angeles, informează BBC Sports.

Antrenorul Nicolo Napoli crede că Poli Iaşi poate evita retrogradarea din Liga 1

Antrenorul principal al echipei de fotbal Poli Iaşi, Nicolo Napoli, a prefaţat marţi meciul restanţă de joi, din etapa a 24-a a campionatului, contra celor de la FC Viitorul, declarând că echipa sa are şanse de a evita retrogradarea dacă obţine 6 puncte din următoarele meciuri.

Redeschiderea stadioanelor. Liga Profesionistă de Fotbal cere sprijin din partea ministrului Eduard Novak

Justin Ştefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a adresat marţi o scrisoare ministrului Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, ca o consecinţă directă a deciziei MTS de a permite accesul fanilor doar la meciurile ce se joacă în cadrul campionatului european, pe Arena Naţională.

Naţionala de futsal a României pregăteşte ultimele meciuri din campania de calificare la Euro 2022

Naţionala de futsal a României se pregăteşte la Timişoara pentru finalul campaniei de calificare la Euro 2022. România va juca vineri cu Serbia, iar în 14 aprilie va întâlni Macedonia de Nord.

Duelul dintre Manchester City – Dortmund va fi arbitrat de o brigadă românescă

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat luni că Ovidiu Haţegan va arbitra în premieră un meci din sferturile Ligii Campionilor.

❌