Revista presei

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Before yesterdayMediafax -

Mesajul de Crăciun al Margaretei, Custodele Coroanei române: „Să fim alături în gând şi faptă cu cei fără nimeni pe lume”

Mesajul de Crăciun al Majestăţii Sale Margareta, Custodele Coroanei române: ”În aceste zile, fiecare dintre noi se găseşte alături de familie şi de prieteni.(...) Să fim alături în gând şi faptă cu cei fără nimeni pe lume, cu cei aflaţi în suferinţă şi cu cei care au pierdut pe cei dragi”.

„Războiul Stelelor: Skywalker - Ascensiunea", încasări de 175,5 milioane de dolari în weekendul premierei

A noua şi ultima parte a seriei originale "Războiul stelelor/ Star Wars", "Războiul Stelelor: Skywalker - Ascensiunea", de J. J. Abrams, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 175,5 milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com.

Artistul Tudor Gheorghe a comparat folclorul din comunism cu manelele: „Erau mai cinstite alea”

Artistul Tudor Gheorghe a povestit că deformările folclorului din comunism sunau mai bine decât muzica de succes de azi: ”Erau mai cinstite alea”, a spus artistul vineri, invitat într-o ediţie specială ”Marius Tucă Show”.

Tudor Gheorghe, despre numele său cu prenumele la final: Mi-a fost „târşă” să îl mai schimb

Artistul Tudor Gheorghe a explicat de ce numele său a rămas cu prenumele la final: ”mi-a fost «târşă» să îl mai schimb”, a spus artistul vineri, invitat într-o ediţie specială ”Marius Tucă Show”.

Tudor Gheorghe: Eu sunt un artist de nişă

Tudor Gheorghe a mărturisit că în relaţia cu publicul poziţia sa este clară: ”Eu sunt şi un artist de nişă”, a explicat artistul vineri, invitat într-o ediţie specială ”Marius Tucă Show”.

Tudor Gheorghe, despre momentul în care a experimentat heroina: „Mi-e groază şi când mă gândesc”

Tudor Gheorghe a povestit cum a rugat doi medici să îi injecteze heroină pentru a experimenta ceea ce trăieşte un personaj care se droghează: ”Mi-e şi groază când mă gândesc”, a explicat artistul vineri, invitat într-o ediţie specială ”Marius Tucă Show”.

Site-ul Smart Radio a fost lansat odată cu alte 10 radiouri online tematice

Site-ul Smart Radio a fost lansat vineri odată cu alte 10 radiouri online tematice, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Tudor Gheorghe, la „Marius Tucă Show”: Ce cânt eu nu se difuzează

Tudor Gheorghe a mărturisit că, în ziua de azi, ”ce cânt eu nu se difuzează”, dar a arătat că este vorba despre un lucru care ”mă ajută”, a explicat artistul vineri, invitat într-o ediţie specială ”Marius Tucă Show”.

Editura Mediafax lansează „Căderea lui Ceauşescu”, o carte scrisă de Radu Portocală

Volumul „Căderea lui Ceauşescu”, de Radu Portocală, a apărut în limba română la editura MEDIAFAX, în decembrie, şi rememorează evenimentele din 1989, aşa cum se înfăţişează după trei decenii, din perspectiva unui român consacrat în calitate de jurnalist în presa internaţională.

Conducerea PSD se reuneşte astăzi. Aprobarea sesizărilor la CCR, pe ordinea de zi

Biroul Permanent Naţional al PSD va avea o şedinţă, luni la Parlament de la ora 10.00, în care vor fi aprobate sesizările pe care social-democraţii le vor depune la CCR privind două proiecte pe care şi-a asumat răspunderea Guvernul, a anunţat liderul interimar al partidului Marcel Ciolacu.

Conducerea PSD se reuneşte luni. Aprobarea sesizărilor la CCR, pe ordinea de zi

Biroul Permanent Naţional al PSD va avea o şedinţă, luni la Parlament de la ora 10.00, în care vor fi aprobate sesizările pe care social-democraţii le vor depune la CCR privind două proiecte pe care şi-a asumat răspunderea Guvernul, a anunţat liderul interimar al partidului Marcel Ciolacu.

Warner Bros a anunţat data la care filmul „Matrix 4” va fi lansat

Warner Bros a anunţat că filmul "Matrix 4" va fi lansat pe 21 mai 2021, în aceeaşi perioadă în care va apărea pe marile ecrane şi "John Wick: Chapter 4/ John Wick 4", în care tot Keanu Reeves va fi protagonist, arată The Hollywood Reporter.

Ascultă SMART RADIO | Paul McCartney a înregistrat un album cu muzică de Crăciun, dar nu este pentru public

Paul McCartney a înregistrat un album secret cu muzică de Crăciun, piesele înregistrate fiind cunoscute numai de rudele muzicianului. arată Smart Radio, care păstrează un loc special pentru muzica artistului britanic în playlist.

Nicu Alifantis: Am compus „Decembre” la 15 ani şi le-am cântat-o prima dată părinţilor

Muzicianul Nicu Alifantis, care a lansat recent un album de colecţie cu ocazia împlinirii a 50 de ani de când a compus piesa "Decembre", pe versuri de George Bacovia, a povestit în emisiunea "Marius Tucă Show" despre povestea acestui cântec şi despre faptul că l-a cântat prima dată părinţilor.

Topul celor mai bine plătiţi muzicieni în 2019

Artista americană Taylor Swift este muzicianul cel mai bine plătit în 2019, iar podiumul este completat de rapperul Kanye West şi de artistul pop britanic Ed Sheeran, potrivit topului anual realizat de revista Forbes.

Romanul lui Radu Boroianu "Despovărarea. Simţuri şi instincte", lansat în Capitală. FOTO

Romanul autobiografic al lui Radu Boroianu "Despovărarea. Simţuri şi instincte" a fost lansat marţi seară în Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Carol I" din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Un cunoscut cântăreţ din România a fost reclamat de fosta iubită pentru agresiune. Bărbatul a făcut scandal la Poliţie

Cântăreţul Marius Marian Ivancea, cunoscut ca „What’s Up”, a fost dus la Secţia 17 de Poliţie din Capitală, luni seara, după ce a fost reclamat de fost iubită, care a sunat la 112 şi a spus că bărbatul o agresează.

Radu Boroianu lansează romanul autobiografic "Despovărarea"

Radu Boroianu lansează romanul autobiografic "Despovărarea", luni, de la ora 17.30, în aula Bibliotecii Centrale Universitare din Bucureşti, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

"The Irishman", desemnat cel mai bun film al anului 2019 de New York Film Critics Circle. Ce şanse are să câştige Oscarul

"The Irishman", regizat de Martin Scorsese, a fost desemnat cel mai bun lungmetraj al anului 2019 de New York Film Critics Circle, premiile acestei prestigioase asociaţii de critici oferind de obicei indicii valoroase privind câştigătorii trofeelor Oscar, potrivit Associated Press.

❌