Revista presei

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Today — July 23rd 2019Mediafax -

O carte pe zi: "Istorie şi «istorii» în Copou", de Vasile Arhire

"Gânduri şi simţiri din bogata istorie a fotbalului ieşean" (Vasile Arhire)

ANALIZĂ: Marca „Arsenie Boca” nu a fost şi nu poate fi înregistrată vreodată

Mihai Betelie, general manager, agenţia de proprietate industrială ROMPATENT DESIGN, realizează, pentru Monitorul Justiţiei, o analiză privind mărcile ce-l au drept numitor comun pe Arsenie Boca. „Mărcile europene frauduloase „Boca Părintele” şi „Arsenie” pot fi anulate doar de Tribunalul Uniunii Europene de la Luxemburg”, spune Mihai Betelie.

Uniţi şi în viaţă: Joaquin Phoenix şi Rooney Mara s-au logodit

Actorul şi producătorul de film Joaquin Phoenix şi actriţa Rooney Mara, care au o relaţie de trei ani, s-au logodit în secret, în luna mai, potrivit contactmusic.com.

"Avengers: Endgame" a devenit lider în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie | VIDEO

Producţia Marvel Studios "Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului" a devenit lider în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, titlu deţinut anterior de lungmetrajul "Avatar", de James Cameron, potrivit Variety.

"Regele Leu/ Lion King" debutează pe primul loc în box office-ul nord-american

Lungmetrajul "Regele Leu/ Lion King", de Jon Favreau, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 185 de milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com.

O carte pe zi: "Partitura suferinţei", de Lisa Genova

Eroul ştie că "la un moment dat, svâcnirile din toate grupele de muşchi - din braţe, picioare, gură, diafragmă - se vor opri pentru totdeauna. De aceea ar trebui să le accepte". Un roman despre o boală cumplită - scleroză laterală amiotrofică.

Bon Jovi, astăzi în concert la Bucureşti, la opt ani de la primul show în România | VIDEO

Trupa rock americană Bon Jovi concertează în Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, duminică seară, la opt ani de la primul show în România, în cadrul turneului de promovare pentru albumul "This House is Not For Sale".

"Bohemian Rhapsody" - cea mai veche piesă care a depăşit un MILIARD de vizualizări pe Youtube | VIDEO

"Bohemian Rhapsody", hitul trupei britanice The Queen, lansat în 1975, a devenit cea mai veche piesă care a depăşit un miliard de vizualizări pe platforma online Youtube, potrivit francetvinfo.fr.

Trupa The Corrs se reuneşte pentru un turneu mondial, în 2020 | VIDEO

Trupa pop rock irlandeză The Corrs, care nu a mai susţinut un turneu din 2016, se va reuni în 2020 pentru o serie de concerte în Europa şi SUA, potrivit contactmusic.com.

"Avengers: Endgame", pe punctul de a deveni lider în topul celor mai mari încasări din istorie | VIDEO

Producţia Marvel Studios "Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului" este pe punctul de a deveni lider în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, odată cu publicarea cifrelor pentru acest weekend, anunţă distribuitorul Walt Disney Co., citat de Reuters.

Before yesterdayMediafax -

A şaptea ediţie a Electric Castle începe miercuri. Care sunt capetele de afiş ale ediţiei 2019

Miercuri începe Electric Castle 2019, festivalul care îi aduce la Bonţida, judeţul Cluj, pe Florence + The Machine, Limp Bizkit, Nils Frahm, Thirty Seconds To Mars, arată organizatorii.evenimentului.

Ştefan Bănică jr. şi Irina Rimes vor deschide seria recitalurilor Cerbul de Aur 2019

Seria recitalurilor ediţiei 2019 a Cerbului de Aur va fi deschisă de Ştefan Bănică jr. şi Irina Rimes, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Amazon face un serial cu Jack Reacher, personajul consacrat de Tom Cruise | VIDEO

Platforma Amazon va transforma în serial povestea lui Jack Reacher, personajul devenit celebru pe ecrane în interpretarea lui Tom Cruise, arată Variety.

Orchestra Română de Tineret participă pentru a cincea oară la Festivalul Young Euro Classic

Orchestra Română de Tineret şi Cristian Mandeal participă pentru a cincea oară la Festivalul Young Euro Classic de la Berlin, împreună cu violoncelistul Ştefan Cazacu, pe 22 iulie, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Filmul de groază "Annabelle 3" a adunat cei mai mulţi români la cinema | VIDEO

Filmul de groază "Annabelle 3" a adunat cei mai mulţi români la cinema în weekend, cea de-a zecea peliculă din seria ”The Conjuring/Trăind printre demoni” dominând box office-ul românesc al celui de-al doilea final de săptămână din iulie.

50 de ani de la lansarea Apollo 11, misiunea care i-a dus pe oameni pe Lună/ Sărbătoare de amploare la NASA | FOTO, VIDEO

Marţi se împlineşte o jumătate de secol de la lansarea Apollo 11, misiunea care i-a dus pe oameni în premieră pe Lună. Agenţia Spaţială Americană (NASA) demarează pe 16 iulie o serie de evenimente pentru a marca aniversarea cu o reîntâlnire a participanţilor care încă mai sunt în viaţă.

O carte pe zi: ”Scene dintr-o căsnicie. După repetiţie” de Ingmar Bergman

„Suntem analfabeţi sentimental. E un fapt trist care nu ni se aplică numai nouă, ci practic tuturor oamenilor. Suntem ignoranţi într-un mod insondabil de sinistru, atât în ceea ce ne priveşte pe noi înşine, cât şi pe alţii.”, scrie Ingmar Bergman.

Festivalul ”Vara Magică” aduce 200 de tineri muzicieni în două concerte la Ateneul Român

Festivalul Internaţional ”Vara Magică” aduce miercuri şi joi pe scena Ateneului Român 200 de tineri muzicieni în cadrul a două concerte de muzică clasică, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

MEDIAFAX FOTO | Imaginile care au marcat săptămâna 6 - 12 iulie 2019

MediafaxFoto a realizat o selecţie a imaginilor care surprind evenimentele interne şi internaţionale ce au marcat ultima săptămână.

Lucrări de Doina Levintza, Dan Coma şi Mihai Ţopescu prefaţează participarea României la Europalia

Costume, accesorii de marochinărie şi sculptură, lucrări semnate de Doina Levintza, Dan Coma şi Mihai Ţopescu, constituie avanpremiera participării României la festivalul Europalia, în Belgia, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

❌