Revista presei

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Before yesterdayMediafax -

Doar 5% din români s-au vaccinat cu AstraZeneca în ultimele 24 de ore. Gheorghiţă: ”Neîncrederea este firească”

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, spune că este „firească” neîncrederea românilor în vaccinul de la AstraZeneca, după ce multe ţări au suspendat acest vaccin. Însă, ”beneficiile vaccinării sunt indiscutabile”, a adăugat Gheorghiţă.

Un băieţel din Arad s-a grăbit să îşi cunoască mama şi s-a născut în ambulanţa SMURD

Un băieţel s-a grăbit să îşi cunoască mama, o tânără de 24 de ani, din Igneşti, judeţul Arad, şi s-a născut în ambulanţa SMURD, înainte ca echipajul să ajungă la maternitate.

CFR Călători, după acuzaţiile aduse de Pro Infrastructură: Compunerea trenurilor este adaptată traficului

Compunerea trenurilor este corect adaptată traficului de călători înregistrat, susţine CFR Călători, după ce Asociaţia Pro Infrastructură a criticat introducerea vagoanelor de dormit şi cuşetă în trenurile de zi.

Medicul Cătălin Denciu, care a sărit în foc să îşi salveze pacienţii la incendiul din Piatra Neamţ, a fost declarat ”Eroul Anului 2020” în Belgia

Medicul Cătălin Denciu, care a sărit în foc să îşi salveze pacienţii la incendiul din Piatra Neamţ, a fost declarat ”Eroul Anului 2020” în Belgia, a anunţat miercuri directorul regional al Biroului pentru Europa al OMS, Hans Kluge.

Schimbare în meniul pacienţilor. Ministerul Sănătăţii vrea să elimine plafonul maxim al alocaţiilor de hrană din spitale

Ministerul Sănătăţii a lansat în dezbatere publică un proiect care prevede eliminarea plafonului maxim al alocaţiilor de hrană din spitale.

❌