Revista presei

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Today — April 13th 2021Mediafax -
Yesterday — April 12th 2021Mediafax -

România a avut cel mai mare deficit de cont curent din Uniunea Europeană în al patrulea trimestru

Deficitul de cont curent al României (intrări vs ieşiri de valută) a fost în trimestrul al patrulea cel mai mare din Uniunea Europeană, scrie Ziarul Financiar.

Before yesterdayMediafax -

Capitalismul de stat: ţările europene îşi întăresc poziţiile în companii din sectoare cheie

În 2019, când cea mai mare teamă era doar o încetinire sincronizată a economiilor lumii, Franţa şi Olanda au ajuns în pragul unei crize diplomatice după ce guvernul olandez şi-a majorat pe ascuns participaţia la compania aeriană Air France-KLM pentru a o egala pe cea deţinută de Paris.

Şeful PSD propune legea “criteriului verde” care ajută firmele locale la licitaţii publice

Liderul PSD a anunţat, într-o conferinţă de presă la Maramureş, că va depune o lege care să ajute producătorii români, respectând în acelaşi timp reglementările europene.

Răsturnare de situaţie: Romgaz anunţă că suspendă rezilierea contractului pentru centrala de la Iernut

Romgaz anunţă că suspendă rezilierea contractului pentru centrala de la Iernut. În urmă cu exact o săptămână, Romgaz anunţa că reziliază contractul.

Deficitul comercial al României a crescut cu 456 milioane de euro în primele două luni ale anului

Deficitul comercial al României a crescut cu 456 milioane de euro în primele două luni ale anului, până la 3,07 miliarde de euro, după ce exporturile de bunuri au scăzut cu 3,7%, iar importurile au crescut uşor, cu 0,2%.

Topul celor mai tranzacţionate acţiuni de investitorii români s-a schimbat fundamental. Ce companii preferă românii

Topul celor mai tranzacţionate acţiuni de investitorii români pe platformele Saxo în ultimele trei luni s-a schimbat fundamental faţă de sfârşitul anului 2020.

Munca de acasă şi şcoala online se văd şi în factura de electricitate. Consumul casnic de energie a ajuns la un nivel record

Work from home-ul din pandemie a dus consumul casnic de energie la un nivel record, acesta crescând cu 5% în 2020, în timp ce industria a frânat piaţa totală.

❌