Revista presei

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Before yesterdayYour RSS feeds

A murit Franco Zeffirelli, un titan al cinematografiei

Regizorul Franco Zeffirelli a murit la 96 de ani, la domiciliul său de pe Appia Antica, din Roma, anunţă presa italiană.

Cineastul Franco Zeffirelli, un titan al cinematografiei, a murit la 96 de ani

Regizorul Franco Zeffirelli a murit la 96 de ani, la domiciliul său de pe Appia Antica, din Roma, anunţă presa italiană.

Antifragile, produsul care arată ce colete sunt lovite, a câştigat UPGRADE 100 Floors Elevators Pitch

Antifragile, produsul care arată ce colete sunt lovite sau manipulate neglijent în timpul transportului curierilor, a câştigat vineri seara la ICEE.Fest: UPGRADE 100 Floors Elevators Pitch şi a primit 50.000 de euro

15 iunie 2019. 130 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu

În data de 15 iunie 1889, a încetat din viaţă Luceafărul poeziei româneşti, poetul Mihai Eminescu. Născut Mihail Eminovici, poetul este considerat cel mai important reprezentant al literaturii romantice din România.

Premierele sfârşitului de săptămână în cinema: Animaţie amuzantă şi dramă românească | VIDEO

O animaţie amuzantă şi o dramă românească despre iubire şi dor de casă sunt cele două premiere ale sfârşitului de săptămână în cinematografele româneşti.

Or Levi, specialist AI, la iCEE.fest: UPGRADE 100: 83% dintre europeni văd fake news ca o ameninţare | FOTO

Or Levi, specialist AI, a explicat vineri, la iCEE.fest: UPGRADE 100 faptul că 83% dintre europeni consideră că ştirile false sunt o ameninţare la adresa democraţiei.

Quinn Donato, Coca Cola, la iCEE.fest: Consumatorii n-ar fi deranjaţi dacă 75% dintre mărci dispar | FOTO

Quinn Donato a vorbit vineri, în a doua zi a iCEE.fest: UPGRADE 100, despre ”Strategiile de conţinut pentru branduri” şi a remarcat faptul că majoritatea consumatorilor ar fi indiferenţi la dispariţia a 75% dintre mărcile care există pe piaţă.

Quinn Donato, Coca Cola, la iCEE.fest: Consumatorii n-ar fi deranjaţi dacă 75% dintre mărci dispar

Quinn Donato a vorbit vineri, în a doua zi a iCEE.fest: UPGRADE 100, despre ”Strategiile de conţinut pentru branduri” şi a remarcat faptul că majoritatea consumatorilor ar fi indiferenţi la dispariţia a 75% dintre mărcile care există pe piaţă.

Regizorul Pedro Almodóvar va primi Leul de Aur pentru întreaga carieră la Veneţia

Regizorul spaniol Pedro Almodóvar va primi Leul de Aur pentru întreaga carieră la ediţia de anul acesta, a 76-a, a Festivalului de Film de la Veneţia, care va avea loc în perioada 28 august - 7 septembrie, potrivit Variety.

Or Levi, specialist AI, la iCEE.fest: UPGRADE 100: 83% dintre europeni văd fake news ca o ameninţare

Or Levi, specialist AI, a explicat vineri, la iCEE.fest: UPGRADE 100 faptul că 83% dintre europeni consideră că ştirile false sunt o ameninţare la adresa democraţiei.

O serie de scrisori către Marianne redactate de Leonard Cohen, vândută pentru o sumă record

O colecţie de peste 50 de scrisori trimise de muzicianul Leonard Cohen femeii care a inspirat piesa "So Long, Marianne" a fost vândută la licitaţie pentru suma totală de 876.000 de dolari, de cinci ori preţul la care fusese estimată, potrivit casei Christie's, transmite Reuters.

Festivalul Internaţional al Şcolilor de Teatru, în Capitală, între 1 şi 7 iulie

Cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional al Şcolilor de Teatru se desfăşoară la Bucureşti, în perioada 1 - 7 iulie, sub motto-ul "Emotion in motion. Lumea se mişcă prin emoţie", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Festivalul Circulation(s), dedicat diversităţii fotografice europene, ajunge în Capitală

Festivalul de fotografie Circulation(s), care are loc în Franţa începând din anul 2011 şi este dedicat tinerilor artişti din Europa, ajunge şi în Capitală, unde se va desfăşura în perioada 20 iunie - 14 iulie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Salim Ismail, la iCEE.fest: UPGRADE 100: ”Societatea nu este pregătită să trăiască aceste schimbări”

Co-fondatorul „Singularity University”, Salim Ismail, a venit la Bucureşti pentru a vorbi despre tehnologie, viitor şi despre ultima sa carte, într-o discuţie moderată de Andreea Esca, la iCEE.fest: UPGRADE 100, ”Societatea nu este pregătită să trăiască aceste schimbări”, a remarcat, joi, invitatul.

Bucharest Pride 2019 se desfăşoară între 14 şi 24 iunie, în Bucureşti, cu sloganul #loveforall

Bucharest Pride, festivalul din România care sărbătoreşte an de an diversitatea şi drepturile persoanelor LGBTQIA+, are loc în perioada 14 - 24 iunie, sub sloganul #loveforall şi va culmina cu Marşul Bucharest Pride, organizat pe 22 iunie, potrivit organizatorilor.

Dezvăluiri la lansarea volumului ”Mihai Caraman – un spion în Războiul Rece” | GALERIE FOTO

Fundaţia Europeană Titulescu (FET)– Centrul de Cercetare a lansat joi volumul ”Mihai Caraman – un spion în Războiul Rece”, semnat Florian Banu şi apărut recent la Editura Corint iar invitaţii au făcut dezvăluiri în premieră legate de colaborarea cu fostul şef al spionajului extern românesc.

Active Watch a lansat raportul intoleranţei. Răsvan Popescu, CNA: Putem să mergem înainte cu capul sus

Active Watch a prezentat joi situaţia derapajelor privind discursul intolerant şi instigator la ură în România pentru 2018. ”CNA-un s-a ocupat de ele, cred că putem să mergem înainte cu capul sus”, a comentat pentru MEDIAFAX Răsvan Popescu, care a reprezentat CNA la lansarea Raportului.

Dean Kinsman (FBI): S-a ajuns la 20.000 de victime ale atacurilor cibernetice

”S-a ajuns la aproximativ 20.000 de victime ale atacurilor cibernetice şi la pagube de miliarde” a explicat, joi, Dean Kinsman, ataşatul ambasadei SUA în România însărcinat de FBI cu prevenirea cyber atacurilor, pe scena Upgrade 2 de la iCEE.fest: Upgrade 100.

Înregistrări audio ale unor vedete ca Louis Armstrong, Tom Petty sau 50 Cent, distruse iremediabil/ Informaţiile confidenţiale, dezvăluite abia acum

Înregistrări audio originale ale unor nume mari din lumea muzicii, de la Louis Armstrong şi Judy Garland la Tom Petty şi 50 Cent, au fost distruse într-un incendiu care a avut loc în urmă cu 11 ani, la Universal Studios, potrivit unor noi informaţii publicate în The New York Times Magazine.

❌