Revista presei

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Yesterday — June 23rd 2021Economie

Există „patru Românii". Diferenţe uriaşe între venituri în judeţele ţării. Cum arată clasamentul

România a înregistrat cea mai rapidă creştere economică din Europa, dar acesta nu se simte în mod egal la nivel ţării, se arată în studiul România inegală - disparităţile socio-economice regionale în România publicaat de Fundaţia Friedrich Ebert România.

Sondaj. Generaţia Z arată un progres semnificativ la educaţia financiară

Tinerii dau dovadă de o atitudine deschisă faţă de educaţia financiară, generaţia Z aratând un semnificativ progres faţă de generaţiile anterioare, arată un studiu al agenţiei de studii de piaţă IZI.

Litoral 2021. Cât costă două nopţi de cazare în Mamaia? Preţurile cresc în funcţie de facilităţi

Preţul pentru două nopţi de cazare în Mamaia, cea mai populară staţiune de pe litoralul românesc, este în medie între 800 şi 1.000 lei pentru doi adulţi, conform site-ului de rezervări booking.com, însă cea mai scumpă cazare pentru două nopţi ajunge chiar şi la 10.000 lei în perioada 23-25 iulie.

Preţul energiei urcă la niveluri record. România exportă masiv electricitate

Energia spot pentru miercuri se tranzacţionează la nivelul record de 688 de lei pe MWh (peste 140 de euro), pe vârf de consum, deşi revenirea centralei de la Cernavodă la capacitate maximă concomitent cu producţia hidro foarte bună ar fi trebuit să „răcorească“ preţurile, scrie ZF.

Societate din domeniul distribuţiei de energie electrică, amendată cu 155.000 de lei de ANRE

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a sancţionat societatea Distribuţie Energie Electrică România S.A. pentru nerespectarea prevederilor legale privind racordarea prosumatorilor la reţelele de energie electrică.

Before yesterdayEconomie

Bitcoin a atins cel mai slab nivel din acest an. Piaţa criptomonedelor a pierdut 300 de miliarde de dolari din cauza Chinei

Scăderile înregistrate de Bitcoin au continuat şi marţi, în contextul în care cea mai valoroasă criptomonedă la nivel mondial a atins cel mai slab nivel din ianuarie.

Locurile de parcare devin tot mai scumpe în cazul proiectelor rezidenţiale noi

Locurile de parcare s-au scumpit treptat în ultimii ani pe măsură ce şi preţurile terenurilor şi al construcţiilor au crescut, iar dacă în 2015-2016 puteau fi cumpărate „la pachet“ cu apartamentul cu TVA de 5%, dacă sunt cumpărate ulterior clientul achită şi TVA de 19%.

❌